Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12644
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорій, Мирослава Василівна | - |
dc.contributor.author | Мішко, Д.В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-04-22T08:03:28Z | - |
dc.date.available | 2025-04-22T08:03:28Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12644 | - |
dc.description | Чорій М.В., Мішко Д.В. Практичні аспекти просування ресторанних послуг / Чорій М.В., Мішко Д.В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 42-44. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | Всеукраїнські конференції | uk_UA |
dc.subject | ресторанні послуги | uk_UA |
dc.subject | просування | uk_UA |
dc.subject | аспекти | uk_UA |
dc.subject | практичні аспекти | uk_UA |
dc.title | Практичні аспекти просування ресторанних послуг | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Practical_aspects_of_restaurant_service_promotion.pdf | Практичні аспекти просування ресторанних послуг | 1.42 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.