Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12644
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧорій, Мирослава Василівна-
dc.contributor.authorМішко, Д.В.-
dc.date.accessioned2025-04-22T08:03:28Z-
dc.date.available2025-04-22T08:03:28Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12644-
dc.descriptionЧорій М.В., Мішко Д.В. Практичні аспекти просування ресторанних послуг / Чорій М.В., Мішко Д.В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 42-44.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectВсеукраїнські конференціїuk_UA
dc.subjectресторанні послугиuk_UA
dc.subjectпросуванняuk_UA
dc.subjectаспектиuk_UA
dc.subjectпрактичні аспектиuk_UA
dc.titleПрактичні аспекти просування ресторанних послугuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Practical_aspects_of_restaurant_service_promotion.pdfПрактичні аспекти просування ресторанних послуг1.42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.