Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12644
Название: Практичні аспекти просування ресторанних послуг
Авторы: Чорій, Мирослава Василівна
Мішко, Д.В.
Ключевые слова: Всеукраїнські конференції
ресторанні послуги
просування
аспекти
практичні аспекти
Дата публикации: 2025
Издательство: Мукачево: МДУ
Описание: Чорій М.В., Мішко Д.В. Практичні аспекти просування ресторанних послуг / Чорій М.В., Мішко Д.В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 42-44.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12644
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Practical_aspects_of_restaurant_service_promotion.pdfПрактичні аспекти просування ресторанних послуг1.42 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.