Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637
Title: | Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства |
Authors: | Чорій, Мирослава Василівна Половка, В. |
Keywords: | управління ресторанне господарство Всеукраїнські конференції ключові фактори заклади ресторанного господарства |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Мукачево: МДУ |
Description: | Чорій М.В., Половка В. Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства / Чорій М.В., Половка В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 18-22. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Organizational_management_structure_as_a_key_factor_in_the_effective_operation_of_restaurant_establishments.pdf | Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства | 1.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.