Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637| Titel: | Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства |
| Autoren: | Чорій, Мирослава Василівна Половка, В. |
| Stichwörter: | управління ресторанне господарство Всеукраїнські конференції ключові фактори заклади ресторанного господарства |
| Erscheinungsdatum: | 2025 |
| Herausgeber: | Мукачево: МДУ |
| Beschreibung: | Чорій М.В., Половка В. Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства / Чорій М.В., Половка В. // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 21 березня 2025 р.). - Мукачево : МДУ, 2025. - С. 18-22. |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12637 |
| Enthalten in den Sammlungen: | Тези доповідей |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Organizational_management_structure_as_a_key_factor_in_the_effective_operation_of_restaurant_establishments.pdf | Організаційна структура управління як ключовий фактор ефективної роботи закладами ресторанного господарства | 1.41 MB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.