Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12525
Назва: Поняття та складові інфраструктури закладів ресторанного господарства
Автори: Шашовець, Йолана Петрівна
Ключові слова: ресторанні заклади
ресторанний бізнес
Всеукраїнські конференції
інфраструктури
заклади ресторанного господарства
Дата публікації: 2024
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Шашовець, Йолана Поняття та складові інфраструктури закладів ресторанного господарства / Йолана Шашовець // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 86-89.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12525
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Concept_and_components_of_the_infrastructure_of_restaurant_establishments.pdfПоняття та складові інфраструктури закладів ресторанного господарства891.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.