Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12524
Назва: | Vlastnosti modernеho manazmentu hotela a restauracie |
Автори: | Паулик, Алла Ярославівна |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес готельно-ресторанний комплекс Всеукраїнські конференції сучасне готельно-ресторанне господарство особливості управління hotelový a reštauračný biznis hotelový a reštauračný komplex Celoukrajinské konferencie moderný hotelový a reštauračný priemysel funkcie riadenia |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Мукачево: МДУ |
Опис: | Paulyk, Alla Vlastnosti modernеho manazmentu hotela a restauracie / Alla Paulyk // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 82-83. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12524 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vlastnosti_modernеho_manazmentu_hotela_a_restauracie.pdf | Особливості сучасного готельно-ресторанного господарства | 920.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.