Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12523
Название: Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing"
Авторы: Орбан, Віталій
Удворгелі, Лариса Іванівна
Ключевые слова: кулінарія
кулинария
рецепти страв
кулінарна продукція
Всеукраїнські конференції
Дата публикации: 2024
Издательство: Мукачево: МДУ
Описание: Орбан, Віталій Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing" / Віталій Орбан, Лариса Удворгелі // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 80-82.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12523
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Principles_of_developing_recipes_based_on_the_use_of_the_Foodpairing_technique.pdfПринципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing"851.26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.