Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12523
Title: | Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing" |
Authors: | Орбан, Віталій Удворгелі, Лариса Іванівна |
Keywords: | кулінарія кулинария рецепти страв кулінарна продукція Всеукраїнські конференції |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Мукачево: МДУ |
Description: | Орбан, Віталій Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing" / Віталій Орбан, Лариса Удворгелі // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 80-82. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12523 |
Ebben a gyűjteményben: | Тези доповідей |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Principles_of_developing_recipes_based_on_the_use_of_the_Foodpairing_technique.pdf | Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing" | 851.26 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!