Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12523
Title: Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing"
Authors: Орбан, Віталій
Удворгелі, Лариса Іванівна
Keywords: кулінарія
кулинария
рецепти страв
кулінарна продукція
Всеукраїнські конференції
Issue Date: 2024
Publisher: Мукачево: МДУ
Description: Орбан, Віталій Принципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing" / Віталій Орбан, Лариса Удворгелі // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 80-82.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12523
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Principles_of_developing_recipes_based_on_the_use_of_the_Foodpairing_technique.pdfПринципи розробки рецептур, що засновані на використанні прийому "Foodpairing"851.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.