Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522
Название: | Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг |
Авторы: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Марухлинич, Олександр |
Ключевые слова: | готельне господарство гостиничное хозяйство готельна індустрія управління фінансовими потоками управління фінансами |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Мукачево: МДУ |
Описание: | Молнар-Бабіля, Джосія Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг / Джосія Молнар-Бабіля, Олександр Марухлинич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 78-80. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Analysis_of_the_features_of_the_organization_of_supply_in_restaurant_service_establishments.pdf | Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг | 852.74 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.