Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522
Title: | Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг |
Authors: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Марухлинич, Олександр |
Keywords: | готельне господарство гостиничное хозяйство готельна індустрія управління фінансовими потоками управління фінансами |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Мукачево: МДУ |
Description: | Молнар-Бабіля, Джосія Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг / Джосія Молнар-Бабіля, Олександр Марухлинич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 78-80. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522 |
Ebben a gyűjteményben: | Тези доповідей |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Analysis_of_the_features_of_the_organization_of_supply_in_restaurant_service_establishments.pdf | Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг | 852.74 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!