Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522
Title: Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг
Authors: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Марухлинич, Олександр
Keywords: готельне господарство
гостиничное хозяйство
готельна індустрія
управління фінансовими потоками
управління фінансами
Issue Date: 2024
Publisher: Мукачево: МДУ
Description: Молнар-Бабіля, Джосія Аналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг / Джосія Молнар-Бабіля, Олександр Марухлинич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 78-80.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12522
Ebben a gyűjteményben:Тези доповідей

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Analysis_of_the_features_of_the_organization_of_supply_in_restaurant_service_establishments.pdfАналіз особливостей організації постачання у ресторанних закладах надання послуг852.74 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!