Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12514
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorХимич, Тетяна-
dc.date.accessioned2025-03-10T08:38:51Z-
dc.date.available2025-03-10T08:38:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12514-
dc.descriptionГоловко, Ольга Гнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу / Ольга Головко, Тетяна Химич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 64-67.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectВсеукраїнські конференціїuk_UA
dc.subjectфактор успіхуuk_UA
dc.subjectсучасний ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectгнучкістьuk_UA
dc.titleГнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Flexibility_is_a_key_factor_in_the_success_of_the_modern_restaurant_business.pdfГнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу931.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.