Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12514
Назва: Гнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу
Автори: Головко, Ольга Миколаївна
Химич, Тетяна
Ключові слова: ресторанний бізнес
Всеукраїнські конференції
фактор успіху
сучасний ресторанний бізнес
гнучкість
Дата публікації: 2024
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Головко, Ольга Гнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу / Ольга Головко, Тетяна Химич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 64-67.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12514
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Flexibility_is_a_key_factor_in_the_success_of_the_modern_restaurant_business.pdfГнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу931.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.