Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12514
Назва: | Гнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу |
Автори: | Головко, Ольга Миколаївна Химич, Тетяна |
Ключові слова: | ресторанний бізнес Всеукраїнські конференції фактор успіху сучасний ресторанний бізнес гнучкість |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Мукачево: МДУ |
Опис: | Головко, Ольга Гнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу / Ольга Головко, Тетяна Химич // Сучасні трансформації сервісної економіки: туризм, рекреація та комерційні послуги [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, м. Мукачево, 27-28 вересня 2024 р. / ред. кол.: Т.Д. Щербан (гол. ред.) та ін. - Мукачево : МДУ, 2024. - С. 64-67. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12514 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Flexibility_is_a_key_factor_in_the_success_of_the_modern_restaurant_business.pdf | Гнучкість - ключовий фактор успіху сучасного ресторанного бізнесу | 931.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.