Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12479
Название: Експертиза матеріалів та швейних виробів: методичні рекомендації до вивчення дисципліни для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 182 Технології легкої промисловості освітньо – професійної програми «Конструювання та технології швейних виробів» денної та заочної форм навчання
Авторы: Матвійчук, Світлана Салманівна
Ключевые слова: експертиза матеріалів
швейні вироби
методичні рекомендації
Дата публикации: 2024
Издательство: Мукачево: МДУ
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації передбачають стислий виклад програми курсу «Експертиза матеріалів та швейних виробів», перелік питань для теоретичної підготовки до кожної з тем, основні терміни та поняття, що необхідно засвоїти у процесі вивчення кожної теми, питання для самоконтролю рівня засвоєння знань, питання для обговорення та дискусій під час лабораторних занять, тестові запитання, надано літературу для підготовки.
Описание: Експертиза матеріалів та швейних виробів: методичні рекомендації до вивчення дисципліни для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 182 Технології легкої промисловості освітньо – професійної програми «Конструювання та технології швейних виробів» денної та заочної форм навчання / укладач : С.С. Матвійчук. – Мукачево : МДУ, 2024. - 48 с
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12479
Располагается в коллекциях:Методичні рекомендації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Materials_examination.pdfЕкспертиза матеріалів та швейних виробів: методичні рекомендації до вивчення дисципліни для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 182 Технології легкої промисловості освітньо – професійної програми «Конструювання та технології швейних виробів» денної та заочної форм навчання1.7 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.