Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12447
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЩербан, Тетяна Дмитрівна-
dc.contributor.authorХома, Петро Петрович-
dc.date.accessioned2025-02-19T10:42:48Z-
dc.date.available2025-02-19T10:42:48Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12447-
dc.descriptionЩербан Т.Д., Хома П.П. Штучний інтелект як чинник особистісних змін сучасних студентів / Щербан Т.Д., Хома П.П. // Міжнародний науковий журнал "Освіта і наука" [Електронний ресурс] / голов. ред.: Т. Д. Щербан; заст. голов. ред.: Jerzy Piwowarski; В. В. Гоблик. - Мукачево-Ченстохова : РВВ МДУ; Академія ім. Я. Длугоша, 2024. - Вип. 2(37). - С. 165-172. - (Index Copernicus, ResearchBib, SJIF/Inno-Space, CiteFactor, Infobase Index, DRJI, Turkish Education Index.).uk_UA
dc.description.abstractШтучний інтелект має значний позитивний і негативний вплив на особистісний розвиток сучасних студентів. Позитивні зміни: розвиток критичного мислення, технічних навичок, саморегуляції, відповідальності, формування мотивації, етичних поглядів. Негативні зміни: зниження критичного мислення, соціальних навичок, саморегуляції, ігнорування етичних цінностей. Важливо забезпечити баланс між використанням технологій і розвитком соціальних навичок та ціннісних орієнтирів студентів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectцифровізація освітиuk_UA
dc.subjectштучний інтелектuk_UA
dc.subjectособистісні зміниuk_UA
dc.subjectпозитивні зміниuk_UA
dc.subjectнегативні зміниuk_UA
dc.subjectчинник особистісних змінuk_UA
dc.titleШтучний інтелект як чинник особистісних змін сучасних студентівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Artificial_intelligence_as_a_factor_in_personal_changes_of_modern_students.pdfШтучний інтелект як чинник особистісних змін сучасних студентів1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.