Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12158
Назва: | Завдання розвитку туристичної освіти та підготовки фахівців готельно-ресторанного бізнесу в європейському освітньому просторі |
Автори: | Новак, Євгеній Віталійович |
Ключові слова: | туристична освіта європейський освітній простір завдання ровитку готельно-ресторанна справа кадрова політика |
Дата публікації: | 2024 |
Короткий огляд (реферат): | В статті розглянуто завдання розвитку туристичної освіти в європейському освітньому просторі: формування навколишнього мікросередовища, врахування якості кадрового забезпечення туристичної галузі і готельно-ресторанного бізнесу, перепідготовка в системі неформальної освіти, актуалізація просторового підходу до розвитку туризму. Особливий акцент робиться на тому, що сучасна система підготовки та перепідготовки кадрів для туристичної індустрії і готельно-ресторанного бізнесу має бути орієнтована на постійний розвиток, вдосконалення та прагнення до підвищення якості регіональних туристичних продуктів, що в свою чергу залежить від адекватного відображення у програмах необхідних знань та компетенцій щодо забезпечення їх конкурентоспроможності. |
Опис: | Новак Є. В. Завдання розвитку туристичної освіти та підготовки фахівців готельно-ресторанного бізнесу в європейському освітньому просторі / Є. В. Новак // International scientific and practical conference “European congress of scientific achievements” (August 12-14, 2024) Barca Academy Publishing, Barcelona, Spain. - 2024. - С. 131-136 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12158 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
EUROPEAN-CONGRESS-OF-SCIENTIFIC-ACHIEVEMENTS-12-14.08.24_стаття_педагогика_2024_вступ (1).pdf | Завдання розвитку туристичної освіти та підготовки фахівців готельно-ресторанного бізнесу в європейському освітньому просторі | 851.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.