Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12158
Title: | Завдання розвитку туристичної освіти та підготовки фахівців готельно-ресторанного бізнесу в європейському освітньому просторі |
Authors: | Новак, Євгеній Віталійович |
Keywords: | туристична освіта європейський освітній простір завдання ровитку готельно-ресторанна справа кадрова політика |
Issue Date: | 2024 |
Abstract: | В статті розглянуто завдання розвитку туристичної освіти в європейському освітньому просторі: формування навколишнього мікросередовища, врахування якості кадрового забезпечення туристичної галузі і готельно-ресторанного бізнесу, перепідготовка в системі неформальної освіти, актуалізація просторового підходу до розвитку туризму. Особливий акцент робиться на тому, що сучасна система підготовки та перепідготовки кадрів для туристичної індустрії і готельно-ресторанного бізнесу має бути орієнтована на постійний розвиток, вдосконалення та прагнення до підвищення якості регіональних туристичних продуктів, що в свою чергу залежить від адекватного відображення у програмах необхідних знань та компетенцій щодо забезпечення їх конкурентоспроможності. |
Description: | Новак Є. В. Завдання розвитку туристичної освіти та підготовки фахівців готельно-ресторанного бізнесу в європейському освітньому просторі / Є. В. Новак // International scientific and practical conference “European congress of scientific achievements” (August 12-14, 2024) Barca Academy Publishing, Barcelona, Spain. - 2024. - С. 131-136 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12158 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
EUROPEAN-CONGRESS-OF-SCIENTIFIC-ACHIEVEMENTS-12-14.08.24_стаття_педагогика_2024_вступ (1).pdf | Завдання розвитку туристичної освіти та підготовки фахівців готельно-ресторанного бізнесу в європейському освітньому просторі | 851.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.