Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12100
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБошота, Неля Василівна-
dc.date.accessioned2024-12-23T07:46:25Z-
dc.date.available2024-12-23T07:46:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12100-
dc.descriptionЕкономіка туризму та готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм і рекреація / укладач Н.В. Бошота. - Мукачево: МДУ, 2024. - 48 сuk_UA
dc.description.abstractУ методичних вказівках структуровано навчальні теми занять з дисципліни у відповідності до затвердженої програми та наведено завдання для підготовки до практичних(семінарських) занять, спрямовані на оволодіння здобувачами вищої освіти поглиблених теоретичних та практичних знань у готельно-ресторанній та туристичній сферах.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectекономіка туризмуuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectтуризм і рекреаціяuk_UA
dc.titleЕкономіка туризму та готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм і рекреаціяuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tourism_Economics.pdfЕкономіка туризму та готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм і рекреація983.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.