Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12099Langanzeige der Metadaten
| DC Element | Wert | Sprache |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бошота, Неля Василівна | - |
| dc.date.accessioned | 2024-12-23T07:38:29Z | - |
| dc.date.available | 2024-12-23T07:38:29Z | - |
| dc.date.issued | 2024 | - |
| dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12099 | - |
| dc.description | Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанній та музейній справі: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”, 027 “Музеєзнавство, пам’яткознавство” / укладач Н.В. Бошота. - Мукачево: МДУ, 2024. - 36 с. | uk_UA |
| dc.description.abstract | У методичних вказівках структуровано навчальні теми занять з дисципліни у відповідності до затвердженої програми та наведено завдання для підготовки до практичних (семінарських) занять, спрямовані на оволодіння здобувачами вищої освіти поглиблених теоретичних та практичних знань у туристичній сфері. | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | МДУ | uk_UA |
| dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
| dc.subject | організація підприємницької діяльності | uk_UA |
| dc.subject | музейні справи | uk_UA |
| dc.title | Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанній та музейній справі: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”, 027 “Музеєзнавство, пам’яткознавство” | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Enthalten in den Sammlungen: | Методичні рекомендації | |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Organization_ of _entrepreneurial_ activity_ in_ the_ hotel_ restaurant_and_ museum _business.pdf | Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанній та музейній справі: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”, 027 “Музеєзнавство, пам’яткознавство” | 886.07 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.