Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12099
Title: Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанній та музейній справі: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”, 027 “Музеєзнавство, пам’яткознавство”
Authors: Бошота, Неля Василівна
Keywords: методичні рекомендації
організація підприємницької діяльності
музейні справи
Issue Date: 2024
Publisher: МДУ
Abstract: У методичних вказівках структуровано навчальні теми занять з дисципліни у відповідності до затвердженої програми та наведено завдання для підготовки до практичних (семінарських) занять, спрямовані на оволодіння здобувачами вищої освіти поглиблених теоретичних та практичних знань у туристичній сфері.
Description: Організація підприємницької діяльності в готельно-ресторанній та музейній справі: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”, 027 “Музеєзнавство, пам’яткознавство” / укладач Н.В. Бошота. - Мукачево: МДУ, 2024. - 36 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12099
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Organization_ of _entrepreneurial_ activity_ in_ the_ hotel_ restaurant_and_ museum _business.pdfОрганізація підприємницької діяльності в готельно-ресторанній та музейній справі: методичні вказівки для підготовки до семінарських (практичних) занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”, 027 “Музеєзнавство, пам’яткознавство”886.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.