Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12010
Titel: Концептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах
Autoren: Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
Чорій, М.В.
Вітвіцький, О.М.
Stichwörter: концептуальні підходи
інноваційний розвиток
підприємство
туризм
готельно-ресторанний бізнес
кризові умови
Erscheinungsdatum: 2024
Herausgeber: Київ
Zusammenfassung: Актуальність дослідження зумовлена тим, що інноваційний розвиток підприємств сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесу набуває особливого значення в умовах кризи, оскільки вони передбачають розвиток ситуацій, що характеризуються серйозними труднощами.
Beschreibung: Гоблик-Маркович Н.М., Чорій М.В., Вітвіцький О.М. Концептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах / Гоблик-Маркович Н.М., Чорій М.В., Вітвіцький О.М. // Ефективна економіка : електронний журнал. - Київ, 2024. - № 3.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/12010
Enthalten in den Sammlungen:Статті

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
conceptual_approaches.pdfКонцептуальні підходи до інноваційного розвитку підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу в кризових умовах4.78 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.