Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11865
Назва: | Сучасні стратегії диверсифікації готельних та ресторанних мереж |
Автори: | Феєр, Анастасія Євгенівна Смирнова, І. М. Машіка, Г. В. |
Ключові слова: | ситуативний характер економічна криза зміни в зовнішньому середовищі вимоги ринку диверсифікація |
Дата публікації: | 2023 |
Короткий огляд (реферат): | Дослідження спрямоване на вивчення особливостей формування сучасної стратегії дивер сифікації готельних та ресторанних мереж. У межах дослідження стратегії диверсифікації го тельних та ресторанних мереж інтерпретовані нами як недеталізовані плани таких організацій, пошуку і використанні додаткових можливостей надання готельних послуг та ресторанних послуг на масовому рівні. За результатними дослідження акцентовано увагу на тому факті, що в умовах економічної кризи, спричиненої війною або іншими факторами, готельні та ресторанні мережі повинні бути особливо гнучкими і реактивними в своїй стратегії диверсифікації. |
Опис: | Феєр А.Є., Смирнова І.М., Машіка Г.В. Сучасні стратегії диверсифікації готельних та ресторанних мереж / А.Є. Феєр, І.М. Смирнова, Г.В. Машіка // Інвестиції: практика та досвід. - 2023.- С.53-59 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11865 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
CONTEMPORARY_STRATEGIES.pdf | СУЧАСНІ СТРАТЕГІЇ ДИВЕРСИФІКАЦІЇ ГОТЕЛЬНИХ ТА РЕСТОРАННИХ МЕРЕЖ | 2.93 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.