Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11771
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPoliakov, I.-
dc.contributor.authorПоляков, І.В.-
dc.contributor.authorKampov, N.-
dc.contributor.authorКампов, Надія Семенівна-
dc.contributor.authorKhymych, T.-
dc.contributor.authorХимич, Т.В.-
dc.date.accessioned2024-10-04T09:54:34Z-
dc.date.available2024-10-04T09:54:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11771-
dc.descriptionPoliakov I., Kampov N., Khymych T. Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business / Poliakov I., Kampov N., Khymych T. // Ефективна економіка : електронний журнал. - Київ, 2024. - №9uk_UA
dc.description.abstractThe article implements the identification and presentation of the systemic characteristics of flexible organization concepts in the tourism and restaurant industries. The research confirmed that flexibility is a core factor for success in these sectors. У статті реалізовано ідентифікацію та представлення системних характеристик сучасних концепцій гнучкої організації туристичного та ресторанного бізнесу. Дослідження підтвердило, що гнучкість є ключовим фактором успіху в туристичному та ресторанному бізнесі.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherКиївuk_UA
dc.subjecttourismuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectchangesuk_UA
dc.subjectзміниuk_UA
dc.subjectoperating environmentuk_UA
dc.subjectсередовище функціонуванняuk_UA
dc.subjectfresh seasonal ingredients useuk_UA
dc.subjectвикористання свіжих сезонних продуктівuk_UA
dc.subjectcreation of unique dishesuk_UA
dc.subjectстворення унікальних стравuk_UA
dc.subjectconcept of personalizationuk_UA
dc.subjectконцепція персоналізаціїuk_UA
dc.titleModren concepts of organizing flexible tourism and restaurant businessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MODERN_CONCEPTS.pdfMODERN CONCEPTS OF ORGANIZING FLEXIBLE TOURISM AND RESTAURANT BUSINESS793.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.