Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11771
Назва: | Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business |
Автори: | Poliakov, I. Поляков, І.В. Kampov, N. Кампов, Надія Семенівна Khymych, T. Химич, Т.В. |
Ключові слова: | tourism туризм changes зміни operating environment середовище функціонування fresh seasonal ingredients use використання свіжих сезонних продуктів creation of unique dishes створення унікальних страв concept of personalization концепція персоналізації |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Київ |
Короткий огляд (реферат): | The article implements the identification and presentation of the systemic characteristics of flexible organization concepts in the tourism and restaurant industries. The research confirmed that flexibility is a core factor for success in these sectors. У статті реалізовано ідентифікацію та представлення системних характеристик сучасних концепцій гнучкої організації туристичного та ресторанного бізнесу. Дослідження підтвердило, що гнучкість є ключовим фактором успіху в туристичному та ресторанному бізнесі. |
Опис: | Poliakov I., Kampov N., Khymych T. Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business / Poliakov I., Kampov N., Khymych T. // Ефективна економіка : електронний журнал. - Київ, 2024. - №9 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11771 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MODERN_CONCEPTS.pdf | MODERN CONCEPTS OF ORGANIZING FLEXIBLE TOURISM AND RESTAURANT BUSINESS | 793.14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.