Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11771
Название: | Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business |
Авторы: | Poliakov, I. Поляков, І.В. Kampov, N. Кампов, Надія Семенівна Khymych, T. Химич, Т.В. |
Ключевые слова: | tourism туризм changes зміни operating environment середовище функціонування fresh seasonal ingredients use використання свіжих сезонних продуктів creation of unique dishes створення унікальних страв concept of personalization концепція персоналізації |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Київ |
Краткий осмотр (реферат): | The article implements the identification and presentation of the systemic characteristics of flexible organization concepts in the tourism and restaurant industries. The research confirmed that flexibility is a core factor for success in these sectors. У статті реалізовано ідентифікацію та представлення системних характеристик сучасних концепцій гнучкої організації туристичного та ресторанного бізнесу. Дослідження підтвердило, що гнучкість є ключовим фактором успіху в туристичному та ресторанному бізнесі. |
Описание: | Poliakov I., Kampov N., Khymych T. Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business / Poliakov I., Kampov N., Khymych T. // Ефективна економіка : електронний журнал. - Київ, 2024. - №9 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11771 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MODERN_CONCEPTS.pdf | MODERN CONCEPTS OF ORGANIZING FLEXIBLE TOURISM AND RESTAURANT BUSINESS | 793.14 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.