Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11771
Title: Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business
Authors: Poliakov, I.
Поляков, І.В.
Kampov, N.
Кампов, Надія Семенівна
Khymych, T.
Химич, Т.В.
Keywords: tourism
туризм
changes
зміни
operating environment
середовище функціонування
fresh seasonal ingredients use
використання свіжих сезонних продуктів
creation of unique dishes
створення унікальних страв
concept of personalization
концепція персоналізації
Issue Date: 2024
Publisher: Київ
Abstract: The article implements the identification and presentation of the systemic characteristics of flexible organization concepts in the tourism and restaurant industries. The research confirmed that flexibility is a core factor for success in these sectors. У статті реалізовано ідентифікацію та представлення системних характеристик сучасних концепцій гнучкої організації туристичного та ресторанного бізнесу. Дослідження підтвердило, що гнучкість є ключовим фактором успіху в туристичному та ресторанному бізнесі.
Description: Poliakov I., Kampov N., Khymych T. Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business / Poliakov I., Kampov N., Khymych T. // Ефективна економіка : електронний журнал. - Київ, 2024. - №9
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11771
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MODERN_CONCEPTS.pdfMODERN CONCEPTS OF ORGANIZING FLEXIBLE TOURISM AND RESTAURANT BUSINESS793.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.