Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11771
Titel: | Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business |
Autoren: | Poliakov, I. Поляков, І.В. Kampov, N. Кампов, Надія Семенівна Khymych, T. Химич, Т.В. |
Stichwörter: | tourism туризм changes зміни operating environment середовище функціонування fresh seasonal ingredients use використання свіжих сезонних продуктів creation of unique dishes створення унікальних страв concept of personalization концепція персоналізації |
Erscheinungsdatum: | 2024 |
Herausgeber: | Київ |
Zusammenfassung: | The article implements the identification and presentation of the systemic characteristics of flexible organization concepts in the tourism and restaurant industries. The research confirmed that flexibility is a core factor for success in these sectors. У статті реалізовано ідентифікацію та представлення системних характеристик сучасних концепцій гнучкої організації туристичного та ресторанного бізнесу. Дослідження підтвердило, що гнучкість є ключовим фактором успіху в туристичному та ресторанному бізнесі. |
Beschreibung: | Poliakov I., Kampov N., Khymych T. Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business / Poliakov I., Kampov N., Khymych T. // Ефективна економіка : електронний журнал. - Київ, 2024. - №9 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11771 |
Enthalten in den Sammlungen: | Статті |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
MODERN_CONCEPTS.pdf | MODERN CONCEPTS OF ORGANIZING FLEXIBLE TOURISM AND RESTAURANT BUSINESS | 793.14 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.