Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11771
Titel: Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business
Autoren: Poliakov, I.
Поляков, І.В.
Kampov, N.
Кампов, Надія Семенівна
Khymych, T.
Химич, Т.В.
Stichwörter: tourism
туризм
changes
зміни
operating environment
середовище функціонування
fresh seasonal ingredients use
використання свіжих сезонних продуктів
creation of unique dishes
створення унікальних страв
concept of personalization
концепція персоналізації
Erscheinungsdatum: 2024
Herausgeber: Київ
Zusammenfassung: The article implements the identification and presentation of the systemic characteristics of flexible organization concepts in the tourism and restaurant industries. The research confirmed that flexibility is a core factor for success in these sectors. У статті реалізовано ідентифікацію та представлення системних характеристик сучасних концепцій гнучкої організації туристичного та ресторанного бізнесу. Дослідження підтвердило, що гнучкість є ключовим фактором успіху в туристичному та ресторанному бізнесі.
Beschreibung: Poliakov I., Kampov N., Khymych T. Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business / Poliakov I., Kampov N., Khymych T. // Ефективна економіка : електронний журнал. - Київ, 2024. - №9
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11771
Enthalten in den Sammlungen:Статті

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
MODERN_CONCEPTS.pdfMODERN CONCEPTS OF ORGANIZING FLEXIBLE TOURISM AND RESTAURANT BUSINESS793.14 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.