Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11771| Title: | Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business |
| Authors: | Poliakov, I. Поляков, І.В. Kampov, N. Кампов, Надія Семенівна Khymych, T. Химич, Т.В. |
| Keywords: | tourism туризм changes зміни operating environment середовище функціонування fresh seasonal ingredients use використання свіжих сезонних продуктів creation of unique dishes створення унікальних страв concept of personalization концепція персоналізації |
| Issue Date: | 2024 |
| Publisher: | Київ |
| Abstract: | The article implements the identification and presentation of the systemic characteristics of flexible organization concepts in the tourism and restaurant industries. The research confirmed that flexibility is a core factor for success in these sectors. У статті реалізовано ідентифікацію та представлення системних характеристик сучасних концепцій гнучкої організації туристичного та ресторанного бізнесу. Дослідження підтвердило, що гнучкість є ключовим фактором успіху в туристичному та ресторанному бізнесі. |
| Description: | Poliakov I., Kampov N., Khymych T. Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business / Poliakov I., Kampov N., Khymych T. // Ефективна економіка : електронний журнал. - Київ, 2024. - №9 |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11771 |
| Ebben a gyűjteményben: | Статті |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| MODERN_CONCEPTS.pdf | MODERN CONCEPTS OF ORGANIZING FLEXIBLE TOURISM AND RESTAURANT BUSINESS | 793.14 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!