Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11770
Назва: Digital principles of mamagement and quality adjustment of tourism products in small business
Автори: Poliakov, I.
Поляков, І. В.
Kampov, N.
Кампов, Надія Семенівна
Kasinecz`, O.
Касинець, Отокар Вікторович
Ключові слова: quality
якість
digitalization
цифровізація
competitiveness enhancement
підвищення конкурентоспроможності
sales growth
збільшення продажів
customer loyalty
лояльність клієнтів
cost optimization
оптимізація витрат
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпро
Короткий огляд (реферат): The article aims to identify core aspects of using digital tools to enhance the quality of tourism products and developrecommendations for their effective implementation. By analyzing existing practices and technologies, researchers aimedto provide an understanding of how digitalization can improve tourism products and offer sustainable competitiveadvantages for small businesses. Метою статті є виявлення ключових аспектів використання цифрових інструментів для підвищення якості тури-стичного продукту та розробка рекомендацій для їх ефективного впровадження. Аналізуючи чинні практики та тех-нології, науковці прагнули надати зрозуміння тому, як цифровізація може вплинути на покращення туристичнихпродуктів та забезпечити стійкі конкурентні переваги для малих підприємств
Опис: Poliakov I., Kampov N., Kasinecz O. Digital principles of mamagement and quality adjustment of tourism products in small business / Poliakov I., Kampov N., Kasinecz O. // Агросвіт : науково-практичний журнал / гол. ред. Васильєва Н.К. - Дніпро, 2024. - №18. - Р. 98-103
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11770
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
DIGITAL_ PRINCIPLES.pdfDigital principles of mamagement and quality adjustment of tourism products in small business1.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.