Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11770
Название: Digital principles of mamagement and quality adjustment of tourism products in small business
Авторы: Poliakov, I.
Поляков, І. В.
Kampov, N.
Кампов, Надія Семенівна
Kasinecz`, O.
Касинець, Отокар Вікторович
Ключевые слова: quality
якість
digitalization
цифровізація
competitiveness enhancement
підвищення конкурентоспроможності
sales growth
збільшення продажів
customer loyalty
лояльність клієнтів
cost optimization
оптимізація витрат
Дата публикации: 2024
Издательство: Дніпро
Краткий осмотр (реферат): The article aims to identify core aspects of using digital tools to enhance the quality of tourism products and developrecommendations for their effective implementation. By analyzing existing practices and technologies, researchers aimedto provide an understanding of how digitalization can improve tourism products and offer sustainable competitiveadvantages for small businesses. Метою статті є виявлення ключових аспектів використання цифрових інструментів для підвищення якості тури-стичного продукту та розробка рекомендацій для їх ефективного впровадження. Аналізуючи чинні практики та тех-нології, науковці прагнули надати зрозуміння тому, як цифровізація може вплинути на покращення туристичнихпродуктів та забезпечити стійкі конкурентні переваги для малих підприємств
Описание: Poliakov I., Kampov N., Kasinecz O. Digital principles of mamagement and quality adjustment of tourism products in small business / Poliakov I., Kampov N., Kasinecz O. // Агросвіт : науково-практичний журнал / гол. ред. Васильєва Н.К. - Дніпро, 2024. - №18. - Р. 98-103
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11770
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
DIGITAL_ PRINCIPLES.pdfDigital principles of mamagement and quality adjustment of tourism products in small business1.09 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.