Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11770
Title: | Digital principles of mamagement and quality adjustment of tourism products in small business |
Authors: | Poliakov, I. Поляков, І. В. Kampov, N. Кампов, Надія Семенівна Kasinecz`, O. Касинець, Отокар Вікторович |
Keywords: | quality якість digitalization цифровізація competitiveness enhancement підвищення конкурентоспроможності sales growth збільшення продажів customer loyalty лояльність клієнтів cost optimization оптимізація витрат |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпро |
Abstract: | The article aims to identify core aspects of using digital tools to enhance the quality of tourism products and developrecommendations for their effective implementation. By analyzing existing practices and technologies, researchers aimedto provide an understanding of how digitalization can improve tourism products and offer sustainable competitiveadvantages for small businesses. Метою статті є виявлення ключових аспектів використання цифрових інструментів для підвищення якості тури-стичного продукту та розробка рекомендацій для їх ефективного впровадження. Аналізуючи чинні практики та тех-нології, науковці прагнули надати зрозуміння тому, як цифровізація може вплинути на покращення туристичнихпродуктів та забезпечити стійкі конкурентні переваги для малих підприємств |
Description: | Poliakov I., Kampov N., Kasinecz O. Digital principles of mamagement and quality adjustment of tourism products in small business / Poliakov I., Kampov N., Kasinecz O. // Агросвіт : науково-практичний журнал / гол. ред. Васильєва Н.К. - Дніпро, 2024. - №18. - Р. 98-103 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11770 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
DIGITAL_ PRINCIPLES.pdf | Digital principles of mamagement and quality adjustment of tourism products in small business | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.