Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11760
Название: Виробнича практика: методичні рекомендації щодо проходження практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та 015 «Професійна освіта. Економіка»
Авторы: Ліба, Наталія Степанівна
Реслер, Марина Василівна
Максименко, Діана Вікторівна
Головачко, Василь Михайлович
Королович, Оксана Омелянівна
Пігош, Василь Августинович
Кручак, Людмила Володимирівна
Голубка, Ярослав Володимирович
Порохнавець, Яна Августинівна
Ключевые слова: облік і оподаткування
професійна освіта
економіка
Дата публикации: 2024
Издательство: Мукачево: МДУ
Краткий осмотр (реферат): Однією із складових і невід’ємних етапів підготовки бакалаврів у вищих навчальних закладах є проведення виробничої практики з метою закріплення отриманих здобувачами вищої освіти теоретичних знань за спеціальними дисциплінами, набуттям ними практичних навичок та вміння працювати за спеціальністю на основі вивчення досвіду організації бухгалтерського обліку на підприємствах, банківських установах, бюджетних організаціях, з використанням обчислювальної та комп'ютерної техніки під час ведення фінансово-господарської діяльності, впровадження національних стандартів обліку, побудованих на базі міжнародних стандартів.
Описание: Виробнича практика: методичні рекомендації щодо проходження практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» та 015 «Професійна освіта. Економіка». – Мукачево: МДУ, 2024. – 48 с
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11760
Располагается в коллекциях:Методичні рекомендації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Production_practice.pdfВиробнича практика1.45 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.