Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11671
Назва: The role of regional cuisine and traditional crafts in the development of tourist and restaurant destinations
Автори: Zakharova, T.
Popovych, O.
Попович, Олеся Петрівна
Kasinecz, O.
Касинець, Отокар Вікторович
Ключові слова: cultural heritage
art
tourism
attractiveness of geographical territory
complexity of impact
культурна спадщина
мистецтво
туризм
привабливість
географічної території
комплексність впливу
Дата публікації: 2024
Короткий огляд (реферат): In the modern world, tourism and the restaurant industry are becoming increasingly important components of the economic development of many regions. In this context, regional cuisine and traditional crafts play a key role in shaping unique tourist and restaurant destinations. These components are integral parts of the cultural heritage of any region. Visitors always seek authentic, unique experiences that reflect the culture, history, and traditions. According to the above, the purpose of the article is to identify the role of regional cuisine and traditional crafts in the development of tourist and restaurant destinations.
Опис: Zakharova T. The role of regional cuisine and traditional crafts in the development of tourist and restaurant destinations / T. Zakharova, O. Popovych, O. Kasinecz // Ефективна економіка. - 2024. № 6. - Р. 1-17
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11671
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The_ role_ of_ regional _cuisine_ and_ traditional_ crafts.pdfThe role of regional cuisine and traditional crafts in the development of tourist and restaurant destinations804.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.