Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11671
Название: The role of regional cuisine and traditional crafts in the development of tourist and restaurant destinations
Авторы: Zakharova, T.
Popovych, O.
Попович, Олеся Петрівна
Kasinecz, O.
Касинець, Отокар Вікторович
Ключевые слова: cultural heritage
art
tourism
attractiveness of geographical territory
complexity of impact
культурна спадщина
мистецтво
туризм
привабливість
географічної території
комплексність впливу
Дата публикации: 2024
Краткий осмотр (реферат): In the modern world, tourism and the restaurant industry are becoming increasingly important components of the economic development of many regions. In this context, regional cuisine and traditional crafts play a key role in shaping unique tourist and restaurant destinations. These components are integral parts of the cultural heritage of any region. Visitors always seek authentic, unique experiences that reflect the culture, history, and traditions. According to the above, the purpose of the article is to identify the role of regional cuisine and traditional crafts in the development of tourist and restaurant destinations.
Описание: Zakharova T. The role of regional cuisine and traditional crafts in the development of tourist and restaurant destinations / T. Zakharova, O. Popovych, O. Kasinecz // Ефективна економіка. - 2024. № 6. - Р. 1-17
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11671
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
The_ role_ of_ regional _cuisine_ and_ traditional_ crafts.pdfThe role of regional cuisine and traditional crafts in the development of tourist and restaurant destinations804.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.