Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424
Title: | Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Удворгелі, Л. |
Keywords: | ресторанний бізнес продукти харчування міжнародні конференції |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Мукачево: МДУ |
Description: | Молнар-Бабіля, Д. Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства / Д. Молнар-Бабіля, Л. Удворгелі // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 4-5 квітня 2024 року). - Мукачево : МДУ, 2024. - С.92-94. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Implementation_of_functional_products_in_restaurants.pdf | 3.14 MB | Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.