Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна-
dc.contributor.authorУдворгелі, Л.-
dc.date.accessioned2024-05-29T12:57:34Z-
dc.date.available2024-05-29T12:57:34Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424-
dc.descriptionМолнар-Бабіля, Д. Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства / Д. Молнар-Бабіля, Л. Удворгелі // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 4-5 квітня 2024 року). - Мукачево : МДУ, 2024. - С.92-94.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectміжнародні конференціїuk_UA
dc.titleВпровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Implementation_of_functional_products_in_restaurants.pdf3.14 MBВпровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарстваView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.