Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424
Назва: Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства
Автори: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Удворгелі, Л.
Ключові слова: ресторанний бізнес
продукти харчування
міжнародні конференції
Дата публікації: 2024
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Молнар-Бабіля, Д. Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства / Д. Молнар-Бабіля, Л. Удворгелі // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 4-5 квітня 2024 року). - Мукачево : МДУ, 2024. - С.92-94.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Implementation_of_functional_products_in_restaurants.pdf3.14 MBВпровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарстваПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.