Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424
Название: Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства
Авторы: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Удворгелі, Л.
Ключевые слова: ресторанний бізнес
продукти харчування
міжнародні конференції
Дата публикации: 2024
Издательство: Мукачево: МДУ
Описание: Молнар-Бабіля, Д. Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства / Д. Молнар-Бабіля, Л. Удворгелі // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 4-5 квітня 2024 року). - Мукачево : МДУ, 2024. - С.92-94.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Implementation_of_functional_products_in_restaurants.pdf3.14 MBВпровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарстваПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.