Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424| Titel: | Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства |
| Autoren: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна Удворгелі, Л. |
| Stichwörter: | ресторанний бізнес продукти харчування міжнародні конференції |
| Erscheinungsdatum: | 2024 |
| Herausgeber: | Мукачево: МДУ |
| Beschreibung: | Молнар-Бабіля, Д. Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства / Д. Молнар-Бабіля, Л. Удворгелі // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 4-5 квітня 2024 року). - Мукачево : МДУ, 2024. - С.92-94. |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424 |
| Enthalten in den Sammlungen: | Тези доповідей |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Implementation_of_functional_products_in_restaurants.pdf | 3.14 MB | Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.