Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424
Titel: Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства
Autoren: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Удворгелі, Л.
Stichwörter: ресторанний бізнес
продукти харчування
міжнародні конференції
Erscheinungsdatum: 2024
Herausgeber: Мукачево: МДУ
Beschreibung: Молнар-Бабіля, Д. Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства / Д. Молнар-Бабіля, Л. Удворгелі // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 4-5 квітня 2024 року). - Мукачево : МДУ, 2024. - С.92-94.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424
Enthalten in den Sammlungen:Тези доповідей

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Implementation_of_functional_products_in_restaurants.pdf3.14 MBВпровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарстваÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.