Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11415
Назва: Традиції та страви Донеччини - елементи нематеріальної культурної спадщини України
Автори: Чорій, Мирослава Василівна
Ключові слова: культурна спадщина України
українські національні страви
Ukrainian national dishes
національні традиції
спадщина
міжнародні конференції
Дата публікації: 2024
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Чорій, М. Традиції та страви Донеччини - елементи нематеріальної культурної спадщини України / М. Чорій // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 4-5 квітня 2024 року). - Мукачево : МДУ, 2024. - С.66-69.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11415
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The_traditions_and_dishes_of_Donetsk_region_are_elements_of_the_intangible_cultural_heritage_of_Ukraine.pdfТрадиції та страви Донеччини - елементи нематеріальної культурної спадщини України3.13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.