Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11332
Назва: | Науково-дослідницька практика : програма і методичні рекомендації щодо організації та проведення для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 182 "Технології легкої промисловості", ОПП "Конструювання та технології швейних виробів" |
Автори: | Бокша, Наталія Іванівна Герасимов, Віталій Вікторович Зябловська, Дарина Євгенівн Коваль, Тетяна Володимирівна Матвійчук, Світлана Салманівна |
Ключові слова: | практика наукові дослідження методичні рекомендації |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Мукачево: МДУ |
Короткий огляд (реферат): | Методична розробка містить мету, завдання та зміст науководослідної практики, вимоги щодо організації, керівництва практикою здобувачів вищої освіти, методичні рекомендації щодо оформлення звіту та критерії оцінювання. |
Опис: | Науково-дослідницька практика : програма і методичні рекомендації щодо організації та проведення для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 182 "Технології легкої промисловості", ОПП "Конструювання та технології швейних виробів" / укладачі: Бокша Н.І., Матвійчук С.С., Герасимов В.В., Коваль Т.В., Зябловська Д.Є. - Мукачево : МДУ, 2024. - 24 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11332 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Research_practice_program_and_methodical_recommendations_for_the_organization_and_conduct_of_the_second.pdf | Науково-дослідна практика: програма і методичні рекомендаціїщодо організації та проведення для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 182 «Технології легкої промисловості», ОПП «Конструювання та технології швейних виробів» | 1.16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.