Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11332
Название: | Науково-дослідницька практика : програма і методичні рекомендації щодо організації та проведення для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 182 "Технології легкої промисловості", ОПП "Конструювання та технології швейних виробів" |
Авторы: | Бокша, Наталія Іванівна Герасимов, Віталій Вікторович Зябловська, Дарина Євгенівн Коваль, Тетяна Володимирівна Матвійчук, Світлана Салманівна |
Ключевые слова: | практика наукові дослідження методичні рекомендації |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Мукачево: МДУ |
Краткий осмотр (реферат): | Методична розробка містить мету, завдання та зміст науководослідної практики, вимоги щодо організації, керівництва практикою здобувачів вищої освіти, методичні рекомендації щодо оформлення звіту та критерії оцінювання. |
Описание: | Науково-дослідницька практика : програма і методичні рекомендації щодо організації та проведення для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 182 "Технології легкої промисловості", ОПП "Конструювання та технології швейних виробів" / укладачі: Бокша Н.І., Матвійчук С.С., Герасимов В.В., Коваль Т.В., Зябловська Д.Є. - Мукачево : МДУ, 2024. - 24 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11332 |
Располагается в коллекциях: | Методичні рекомендації |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Research_practice_program_and_methodical_recommendations_for_the_organization_and_conduct_of_the_second.pdf | Науково-дослідна практика: програма і методичні рекомендаціїщодо організації та проведення для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 182 «Технології легкої промисловості», ОПП «Конструювання та технології швейних виробів» | 1.16 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.