Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11323
Назва: Діджіталізація як базова складова стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах
Автори: Хаустова, Ксенія Михайлівна
Ключові слова: діджиталізація
готельно-ресторанне господарство
стратегія розвитку
Дата публікації: 2021
Видавництво: Мукачево: МДУ
Короткий огляд (реферат): ,
Опис: Хаустова, К. М. Діджіталізація як базова складова стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах / К. М. Хаустова // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.62-64.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11323
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Digitalization_as_a_basic_component_of_the_hotel_and_restaurant_business_development_strategy_in_modern_conditions.pdfДіджіталізація як базова складова стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах1.12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.