Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11323
Название: Діджіталізація як базова складова стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах
Авторы: Хаустова, Ксенія Михайлівна
Ключевые слова: діджиталізація
готельно-ресторанне господарство
стратегія розвитку
Дата публикации: 2021
Издательство: Мукачево: МДУ
Краткий осмотр (реферат): ,
Описание: Хаустова, К. М. Діджіталізація як базова складова стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах / К. М. Хаустова // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.62-64.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11323
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Digitalization_as_a_basic_component_of_the_hotel_and_restaurant_business_development_strategy_in_modern_conditions.pdfДіджіталізація як базова складова стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу в сучасних умовах1.12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.