Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11320
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Михайленко, Д. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-24T10:55:12Z | - |
dc.date.available | 2024-04-24T10:55:12Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11320 | - |
dc.description | Головко, О. М. Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Д. Михайленко // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.55-58. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | аналіз | uk_UA |
dc.subject | організаційна культура | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | uk_UA |
dc.title | Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Analysis_of_the_peculiarities_of_the_organizational_culture_of_hotel_and_restaurant_enterprises.pdf | Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств | 1.16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.