Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11320| Назва: | Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств |
| Автори: | Головко, Ольга Миколаївна Михайленко, Д. |
| Ключові слова: | аналіз організаційна культура готельно-ресторанне господарство |
| Дата публікації: | 2021 |
| Видавництво: | Мукачево: МДУ |
| Опис: | Головко, О. М. Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Д. Михайленко // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.55-58. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11320 |
| Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Analysis_of_the_peculiarities_of_the_organizational_culture_of_hotel_and_restaurant_enterprises.pdf | Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств | 1.16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.