Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11320
Название: Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств
Авторы: Головко, Ольга Миколаївна
Михайленко, Д.
Ключевые слова: аналіз
організаційна культура
готельно-ресторанне господарство
Дата публикации: 2021
Издательство: Мукачево: МДУ
Описание: Головко, О. М. Аналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Д. Михайленко // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.55-58.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11320
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Analysis_of_the_peculiarities_of_the_organizational_culture_of_hotel_and_restaurant_enterprises.pdfАналіз особливостей організаційної культури готельно-ресторанних підприємств1.16 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.