Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11318
Title: Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні
Authors: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Легач, Н.
Keywords: якість, готельно-ресторанних послуг
якість готельних послуг
Issue Date: 2021
Publisher: Мукачево: МДУ
Description: Молнар-Бабіля, Д. І. Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні / Д. І. Молнар-Бабіля, Н. Легач // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.47-49
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11318
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Issues_and_ways_to_improve_the_quality_of_hotel_and_restaurant_services_in_Ukraine.pdfПроблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні1.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.