Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11318
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна-
dc.contributor.authorЛегач, Н.-
dc.date.accessioned2024-04-24T10:30:03Z-
dc.date.available2024-04-24T10:30:03Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11318-
dc.descriptionМолнар-Бабіля, Д. І. Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні / Д. І. Молнар-Бабіля, Н. Легач // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.47-49uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectякість, готельно-ресторанних послугuk_UA
dc.subjectякість готельних послугuk_UA
dc.titleПроблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Issues_and_ways_to_improve_the_quality_of_hotel_and_restaurant_services_in_Ukraine.pdfПроблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні1.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.