Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11318
Назва: Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні
Автори: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Легач, Н.
Ключові слова: якість, готельно-ресторанних послуг
якість готельних послуг
Дата публікації: 2021
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Молнар-Бабіля, Д. І. Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні / Д. І. Молнар-Бабіля, Н. Легач // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.47-49
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11318
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Issues_and_ways_to_improve_the_quality_of_hotel_and_restaurant_services_in_Ukraine.pdfПроблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні1.13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.