Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316
Назва: | Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності |
Автори: | Чорій, Мирослава Василівна |
Ключові слова: | кулінарні тенденції |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Мукачево: МДУ |
Опис: | Чорій, М. В. Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності / М. В. Чорій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.41-43. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Culinary_traditions_and_gastronomic_habits_of_peoples_as_an_element_of_social_unity.pdf | Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності | 1.13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.